24 Ağustos 2021 Salı

İşletme Rehberine Nasıl Kayıt Olunur?

 


Yerel bir işletme rehberi, yalnızca belirli bir bölge, sektör veya segmentteki yerel şirketlerin listelerini içeren bir sitedir. Listeler genellikle şirketin fiziksel adresi, telefon numarası, işletme adı ve web adresi gibi iletişim bilgileriyle birlikte görüntülenir. Ayrıca kategoriye, şirket türüne, faaliyete veya işletme boyutuna göre filtrelenebilirler.

 

İş rehberi sitelerinin en önemli avantajlarından biri de geniş bir kitleye anında ulaşabilmesidir. İşletme listenizi Google, Yahoo ve MSN gibi önde gelen internet dizinlerine ekleyerek, girişinizin dünyanın her yerinden herkes tarafından görülebilmesini sağlıyorsunuz. Bazı insanlar bu tür dizinleri kullanmayabilirken, herkes bunlara erişebilir, bu da onları pazarlama için harika bir araç yapan şeydir. Bu tür dizinler her gün binlerce kişi tarafından sık sık ziyaret edilir ve Google, Yahoo veya MSN gibi bir dizin sitesinde listelendiğinizde ne kadar trafik Tikla.com.tr oluşturabileceğinizi hayal etmek kolaydır. Oluşturduğunuz trafik, listelemenizi yerleştirmeyi seçtiğiniz dizin listesinden aldığınız maruz kalma miktarıyla doğrudan ilişkili olacaktır.

 

Yerel işletmeleri listelemek için bir dizi farklı çevrimiçi dizin mevcuttur. Dahil olduğunuz iş türüne bağlı olarak, seçtiğiniz dizini bulabilirsiniz. Örneğin, emlakçılar, doktorlar, avukatlar, mevsimlik tarım yetiştiricileri ve mucitler için çevrimiçi dizinler vardır. En popüler çevrimiçi dizin türleri, genel işletme listeleri sağlayanlardır. Bu çevrimiçi dizinlerde genellikle iletişim bilgilerini, bulunduğunuz yere ilişkin bir haritayı, yerel işletmelerin açıklamalarını, sağlanan hizmetlerin açıklamasını, resimleri ve genellikle eski müşterilerin incelemelerini bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Neden Bir Çevrimiçi Yerel İşletme Rehberine İhtiyacınız Var?

  Çevrimiçi Yerel İşletme Dizinleri çok yararlı ve değerlidir. Sizin ve aileniz için yerel işletmeleri bulmanın en iyi kaynağıdır. Bugünlerd...