24 Ağustos 2021 Salı

Firma Dizinlerinin Faydaları

 


Çevrimiçi işletme dizinleri hızla bir işletmeyi pazarlamanın en popüler yollarından biri haline geliyor. Bir perakende mağazanız veya başka bir çevrimiçi işleminiz varsa, çevrimiçi işletme dizinlerinin yardımıyla işinizi internette mümkün olduğunca görünür hale getirmeniz zorunludur. Bunu, bir işletme rehberi sitesindeki işletme profilinize bir açıklama ekleyerek yapabilirsiniz; bu, bu siteyi ziyaret eden kişilerin ne yaptığınız ve nerede bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlar. Siz ve çevrimiçi işiniz hakkında daha fazla şey öğrendiklerinde, daha fazlasını öğrenmek isteyeceklerdir, bu nedenle ne kadar çok maruz kalırsanız o kadar iyi durumda olursunuz. Bu kadar kolay!

 

İş rehberi sitelerinin en önemli avantajlarından biri de geniş bir kitleye anında ulaşabilmesidir. İşletme listenizi Google, Yahoo ve MSN gibi önde gelen internet dizinlerine ekleyerek, girişinizin dünyanın her yerinden herkes tarafından görülebilmesini sağlıyorsunuz. Bazı insanlar bu tür dizinleri kullanmayabilirken, herkes bunlara erişebilir, bu da Tikla.com.tr onları pazarlama için harika bir araç yapan şeydir. Bu tür dizinler her gün binlerce kişi tarafından sık sık ziyaret edilir ve Google, Yahoo veya MSN gibi bir dizin sitesinde listelendiğinizde ne kadar trafik oluşturabileceğinizi hayal etmek kolaydır. Oluşturduğunuz trafik, listelemenizi yerleştirmeyi seçtiğiniz dizin listesinden aldığınız maruz kalma miktarıyla doğrudan ilişkili olacaktır.

 

Örneğin, işletme girişinizi Google Rehber dizininde yayınlamaya karar verirseniz, büyük olasılıkla Google, Yahoo ve MSN gibi yerlerden trafik alırsınız. Ancak, sizi ziyaret eden tüm ziyaretçilerin yalnızca küçük bir yüzdesini alabilirsiniz ve aynısı diğer iki dizin için de geçerli olabilir. Ancak, bu web sitelerini kullanan çok sayıda insan nedeniyle, büyük olasılıkla girişlerinize önemli miktarda ziyaretçi alacaksınız. Ve tabii ki, Google Rehber dizininde başarılı olursanız, arama motoru sonuç sayfasında üst sıralarda yer alırsınız, bu da ürünleriniz ve hizmetlerinizle ilgilenecek çok sayıda insan bulacağınız anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Neden Bir Çevrimiçi Yerel İşletme Rehberine İhtiyacınız Var?

  Çevrimiçi Yerel İşletme Dizinleri çok yararlı ve değerlidir. Sizin ve aileniz için yerel işletmeleri bulmanın en iyi kaynağıdır. Bugünlerd...